Ondersteuning voor verouderde software

Raymarine verouderde LightHouse-software

LightHouse™, het eenvoudig te gebruiken besturingssysteem van elk multifunctionele kaartplotterdisplay van Raymarine, geeft u de controle en een soepele gebruikerservaring via aanraakscherm of HybridTouch™. Met LightHouse kunt u met de beste kaarten navigeren. Het systeem maakt navigeren even eenvoudig als het gebruik van een smartphone. Meer informatie over de vorige generaties van het LightHouse-besturingssysteem vindt u hier.

Meldingen voor software-updates

Houd de nieuwste software-updates voor uw Raymarine-producten bij. Vul het formulier in en wij sturen u een e-mailmelding wanneer relevante nieuwe software wordt vrijgegeven.