Understøttelse af ældre software

Raymarines ældre LightHouse-software

Med det brugervenlige styresystem inde i hver eneste Raymarine-multifunktionsskærm/kortplotter får du via LightHouse™ fuld kontrol over den flydende touchskærms- eller HybridTouch™-brugeroplevelse. Med LightHouse kan du navigere med de bedste kort og gøre navigeringen så simpel som at bruge en smartphone. Find ud af mere om tidligere generationer af LightHouse-operativsystemet her.

Software-opdateringsunderretninger

Hold dig opdateret om de seneste softwareopdateringer til dine Raymarine-produkter. Udfyld lynformularen, og vi sender dig en e-mail, når relevant ny software frigives.