Softwareopdateringer og dokumenter

Foretag et valg blandt ovenstående muligheder
Oplev LightHouse 4-operativsystem

LightHouse 4 er Raymarines nyeste version af operativsystemet til Axiom-skærme. LightHouse 4 introducerer en raffineret brugeroplevelse samt nye funktioner og forbedringer til Axiom, Axiom+, Axiom Pro og Axiom XL systemer. Brugere kan opgradere via en WiFi-forbundet Axiom-skærm eller downloade LightHouse 4 til et MicroSD-kort.

Oplev LightHouse 4
LightHouse Sport for Element

LightHouse Sport for Element

LightHouse Sport er det strømlinede operativsystem til Element-S- og Element HV-systemer. Raymarine tilbyder regelmæssige opdateringer til LightHouse Sport, der er tilgængelige her eller via internettet direkte til Element via WiFi.

Oplev LightHouse Sport

Vejledninger og dokumenter

Følgende dokumenter er tilgængelige for Raymarine-marinelektronik; manualer, monteringsskabeloner, 2D-/3D-modeller, CAD-tegninger og overensstemmelsescertifikater. Find alle Raymarines produktvejledninger online her, og find ud af, hvordan du kan bestille din egen trykte version.

Leder du efter ældre software-support?

Leder du efter ældre software-support?

Få mere at vide om LightHouse 2 og 3 her med links til at downloade softwaren sammen med oplysninger om de vigtigste softwarefunktioner, og hvordan du installerer på din kortplotter.

Se ældre software

Softwareudviklingssæt til radarer (SDK)

Raymarines radar softwareudviklingssæt (SDK) giver udviklere og OEM'er muligheden for at integrere med førende Raymarine radarplatforme, herunder Quantum-, Quantum 2 Doppler- og Cyclone-radarer.

Meddelelse om produkttilbagekaldelse

Som en del af vores regelmæssige kvalitetskontrol er vi blevet opmærksom på, at en lille mængde ACU-150 / ACU-400 enheder fremstillet mellem juni og juli 2022 er blevet udstyret med et drevkomponent med de forkerte specifikationer.

Software-opdateringsunderretninger

Hold dig opdateret om de seneste softwareopdateringer til dine Raymarine-produkter. Udfyld lynformularen, og vi sender dig en e-mail, når relevant ny software frigives.

Find din nærmeste Raymarine forhandler

Gennemse Raymarines globale netværk af salgs- og serviceforhandlere her.